23 octubre 2015

Entre els 120 professionals de la robòtica seleccionats exclusivament per assistir a l’acte, van convidar a Francesc Monzonís, professor del Departament de Mecànica i Automoció de Salesians Sarrià.

El director general dels EIC, Pere Homs, va donar la benvinguda als assistents, destacant l’absència d’esdeveniments com aquest, en un sector que té un gran impacte econòmic en el teixit industrial català. Conscients d’aquest fet, els Enginyers van decidir crear la Nit de la Robòtica amb la voluntat de proporcionar un espai de debat i de relació entre els professionals del sector, que permeti reflexionar i crear sinèrgies.
 
En línia amb aquest objectiu, han elaborat un directori dels professionals que van participar a la Nit de la Robòtica 2015, que es va entregar als assistents. Salesians Sarrià, representada per Francesc Monzonís, figura en l’apartat de docència, gràcies a la tasca que fa en els cicles formatius d’Automatització i Robòtica Industrial, a grau Superior; i en el de Mecànica, a grau Mitjà.
 
L’acte va concloure amb el lliurament dels premis, que va comptar amb la presència de l’honorable senyor Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
  • Premi Robòtica Industrial: José Ramón García-Montón, enginyer industrial i pioner de la robòtica a Espanya en el sector de l’automoció.
  • Premi categoría Acadèmica: Josep Amat, catedràtic d’Arquitectura i Tecnologia de Computador, doctor enginyer industrial, professor emèrit de la UPC i membre del Grup de Treball de Robòtica dels EIC.
  • Premi Robòtica de Serveis: Jordi Santacana, especialitzat en robots aeris i actual fundador de l’empresa CatWap.
  • Premi Projecte de l’any: SEAT, un reconeixement que va destacar el paper tractor de la companyia en la robòtica a Espanya.
 
La nostra escola està molt implicada en la robòtica, i creiem que esdeveniments com aquest contribueixen al coneixement i l’intercanvi entre els professionals. Darrerament, hem participat en diversos certàmens del sector de la robòtica educativa, com ara el Cosmobot i la WRO, i  continuem impulsant la professionalització dels nostres alumnes en la robòtica industrial i de serveis. 
 
Consulteu totes les fotografies aquí

També et pot interessar …