23 octubre 2015

Finalitzarà en acabar el mes octubre l’Exposició Universal 2015 celebrada a Milà i al pavelló CASA DON BOSCO continuen els esdeveniments. Aquests últims deu dies dins de l’EXPO estaran marcats per un moment molt important com el de l’entrega simbòlica de les claus de la Casa Don Bosco als joves d’Ucraïna.
 
Entre els nombrosos visitants que aprofiten els últims dies va destacar la visita sorpresa el cap de setmana del Rector Major Don Àngel Fernández Artime. El X successor de Don Bosco ha acompanyat i donat seguiment a la participació de la Família Salesiana en qualitat de representants de la Societat Civil recolzant l’important valor cultural i educatiu d’aquest esdeveniment mundial en què s’ha volgut cridar l’atenció sobre el recurs salesià per alimentar i tenir cura del planeta: "Educar els joves, l’energia per la vida".
 
L’acte final arribarà el dijous 29 d’octubre, dia en què, a partir de les 15:30, es durà a terme l’esdeveniment oficial de la "Lliurament de les claus de Casa Don Bosco" als joves d’Ucraïna.
 
L’estructura del pavelló serà transportada a Ucraïna per ser utilitzada com a centre d’educació i formació a la ciutat de Vynnyky. En l’acte Ercole Lucchini, director d’operacions del pavelló lliurarà les claus simbòliques al salesià Yurij Smakous, representant dels joves d’Ucraïna.

També et pot interessar …