22 octubre 2015

Un solemne acte acadèmic celebrat a la tarda d’ahir dimarts, 20 d’octubre, va certificar l’esforç i competència en la llengua anglesa de gairebé un centenar d’alumnes del col·legi salesià de Les Palmes de Gran Canària. Noranta-un estudiants, dels noranta-sis presentats, van obtenir la seva certificació en els diferents graus segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües: YLE-Young Learners English (A1 i A2), KET-Key English Test (A2), PET-Preliminary English Test (B1) i FCE-First Certificate in English (B2). Entre ells, es comptava un professor que va obtenir el conegut B2, el màxim nivell impartit fins a la data al centre.

L’acte va ser presidit pel director del col·legi salesià, José Carmelo Pulido, i va comptar amb la presència d’Alejandro de Nogal, Business Development Support Manager per a Andalusia Oriental i Canàries, i Ana Torres, coordinadora del programa BEDA a Gran Canària. Per part del col·legi salesià va participar en la taula la coordinadora de Bilingüisme, Pimpe Falcón. Des de Cambridge es va unir per videoconferència Saul Nassé, director  de l’English Language Assessment, que va felicitar efusivament als alumnes, als seus pares i al centre educatiu.

El col·legi salesià de Las Palmas es troba immers en un profund procés de renovació metodològica, en el qual l’ensenyament bilingüe és un pilar indiscutible. I no només en anglès: els alumnes dels últims cursos d’Educació Primària, ESO i Batxillerat compten a més amb l’oferta de l’alemany com a segona llengua estrangera, tan necessària en un context sociocultural com el canari, on el sector terciari en general, i el turisme en particular, són peça clau en el teixit laboral i econòmic.

L’esforç que està fent Salesians-Las Palmas s’ha vist recompensat en els últims dies, a més, per l’acreditació del centre salesià per part de BEDA en el nivell Bilingual Model.
 
 

També et pot interessar …