22 octubre 2015

Juntament amb La Salle Palma i dues escoles de França i d’Itàlia, participarà en l’estudi “Learning for work – L4W”, que ens permetrà aplicar una nova metodologia d’aprenentatge anomenada SCC (Scenario Centered Curriculum), amb l’objectiu de millorar la inserció laboral dels tècnics de Formació Professional.

La tasca de Salesians Sarrià consistirà en realitzar dos cursos “Marketing Online. SEO – SEM”  i  “Mobile-commerce”, seguint la metodologia SCC dins de l’aula. Amb grups de treball de 4/5 persones, en el primer, i en el segon amb l’afegit de que els grups seran internacionals, amb l’anglès com a idioma de treball.
 
Erasmus + (2014-2020), nou programa marc de l’educació, la formació, la joventut i l’esport, construït sobre el programa d’intercanvi d’estudiants Erasmus de la UE, té l’objectiu principal de millorar la inserció laboral dels joves mitjançant l’adquisició de les competències complementàries apreciades per les empreses, així com millorar les seves habilitats lingüístiques i la seva flexibilitat.
 
Salesians Sarrià s’ha involucrat en aquest programa, que fomenta la mobilitat en la formació de les persones, perquè proporciona als estudiants i mestres l’oportunitat d’aconseguir una formació de qualitat en els àmbits professionals i acadèmics específics, i també millora les habilitats comunicatives en llengua estrangera.

També et pot interessar …