21 octubre 2015

 Aquests guardons gaudeixen de gran renom en la regió de Múrcia per tractar-se dels més antics a nivell regional. Recau en Salesians Cartagena el més important premi regional a l’esport per segon any consecutiu.

Dissabte passat 17 d’octubre es va celebrar la trentè quarta edició dels Premis a l’Esport Murcià, que organitza el Cehegín Atlètic en la casa de la cultura d’aquesta ciutat, on recau en Salesians Cartagena un premi per segon any consecutiu. 

En aquesta edició se li ha concedit a l’entitat el premi a la “Labor de promoció de l’esport”, després d’haver-li sigut concedit en la passada edició el premi a el “Esperit esportiu” al professor d’Educació Física Manuel Ángel Luque. 

Aquests guardons gaudeixen de gran renom en la regió de Múrcia per tractar-se dels mes antics a nivell regional, i amb aquest premi reconeixen els 45 anys que porta salesians Cartagena promovent l’esport en la regió, a més de la gran labor social, educativa i orientativa que realitza el centre amb els joves del barri i de la ciutat de Cartagena, demostrat pels bons resultats obtinguts en l’esport escolar durant anys i el gran numere d’equips federats que aporta la casa salesiana de Cartagena diferents esports a nivell local, regional, o fins i tot nacional. 

El premi va ser arreplegat per la directora del col·legi Ana Victoria Navarro, acompanyada pel Director Pedagògic d’Infantil i Primària Eulogio Estret, i la professora d’Educació Física Inma Arnau, per a qui també l’organització va brindar el seu agraïment al costat de la resta de professors de l’assignatura, Paco Soler, José Martínez Zabala i l’anteriorment guardonat Manuel Ángel Luque.

A la gala van acudir nombroses autoritats polítiques i socials destacant el Director General d’Esports Alonso Gómez, l’alcalde de Cehegín José Rafael Rocamora, diversos alcaldes de la regió, i el diputat regional José Soria.

També et pot interessar …