20 octubre 2015

Al llarg d’aquests dies ha tingut l’oportunitat de conèixer les Cases Salesianes d’Algeciras i La Línea de la Concepción, trobar-se amb la comunitat salesiana, i amb els membres dels diferents grups i associacions.

Cada dia ha presidit l’Eucaristia en un lloc diferent, amb la participació d’un gran nombre de persones. Dissabte, a les 20.00h. celebrava l’Eucaristia a la Capella Maria Auxiliadora de la Línea de la Concepción, amb la presència de nens, joves, famílies i membres de la Família Salesiana, i la participació musical de la Coral Polifònica "Ciudad de la Línea". Diumenge a les 12.00 va poder celebrar-la a la Parròquia de Maria Auxiliadora i San Isidro d’Algeciras, amb una església totalment abarrotada i plena de vida i alegria, en el dia del DOMUND. Dilluns a les 19.00 va tenir l’oportunitat de visitar la gran devoció d’Algeciras, al Santíssim Crist de Medinaceli i a Maria Santíssima de la Esperanza, i celebrar l’Eucaristia a la Capella de San Isidro.

Així mateix, dilluns i dimarts va saludar a tots els alumnes, professors i membres de la Comunitat Educativa-Pastoral dels dos col·legis salesians del Camp de Gibraltar.
 
 

També et pot interessar …