19 octubre 2015

Les parets dela Casa Salesiana de Pozoblanco encara respiren els ecos dels últims dies d’Oratori quan tornen a retrunyir els sons de l’inici de curs: crits, carreres, somriures, més d’un badall incontenible, cants de benvinguda, presses per arribar d’hora, cadires que preparen una reunió, una oració … Alguna cosa nova comença i per a això "Junts fem camí", com demostra el lema que acompanyarà durant tot aquest any al desig de viure com a comunitat la fraternitat i l’esperit de família.
 
El Consell Educatiu i Pastoral de la Casa Salesiana de Pozoblanco ja va reiniciar la seva tasca de coordinació i animació. Tots els grups de la Família Salesiana, en ell representats, es van posar mans a l’obra en l’elaboració de projectes per al nou curs … Salesians de Don Bosco, Salesians Cooperadors, Associació de Maria Auxiliadora, Antics Alumnes de Don Bosco, Confraries del Perdón -Amargura i de la Borriquita, Llars Don Bosco, el Moviment Juvenil Salesià, l’Escola, l’Associació de mares i pares d’alumnes.
 
Totes les il·lusions imaginades i els somnis van ser posades el diumenge 18 d’octubre als peus de la Virgen de Luna, en la tradicional Romeria de la Família Salesiana que compleix trenta-nou anys.
L’ermita es quedava petita any rere any davant d’una família tan nombrosa que presenta els projectes dels diferents grups que la componen.
 
Des de Salesians Pozoblanco s’aprofundirà en l’any jubilar de la misericòrdia, atents al Sínode de Bisbes sobre la família, seguint les indicacions del Capítol General XXVII i en la preparació i experiència del primer capítol Inspectorial.
 

També et pot interessar …