19 octubre 2015

Des del Consell Provincial de Salesians Cooperadors de la Província de Maria Auxiliadora es presenta la trobada en comú que se celebrarà el cap de setmana del 20 al 22 de novembre.

En aquesta ocasió s’ha volgut unir la tradicional Trobada d’Aspirants amb un nou format al qual estan cridats els germans i germanes que van complir més de 25 anys de la seva promesa.

Segons el Directori Provincial la trobada d’aspirants és un moment de singular importància dins de l’itinerari de discerniment vocacional i els seus objectius són la formació, l’intercanvi d’experiències, la celebració de la fe i la vivència de la dimensió associativa de la vocació cooperadora. El Consell Provincial ha preparat amb gran afecte aquest moment privilegiat en el camí de la promesa i el presenta als aspirants com una oportunitat única per compartir i créixer.

A la trobada estan convocats tots els aspirants a salesians cooperadors, de manera especial aquells que es troben en l’última etapa del procés formatiu. No obstant això està obert també als seus formadors, a salesians cooperadors de promesa recent ia altres germans i germanes que vulguin compartir aquesta experiència.

D’altra banda, a l’associació hi ha una gran riquesa personal i espiritual que cal promocionar. Hi ha un nodrit grup de germans i germanes (196) que han rebut una insígnia de plata com a signe de la fidelitat als compromisos assumits el dia de la promesa. El Consell Provincial ha decidit iniciar un projecte per a escriure la història de l’associació mitjançant la publicació d’un llibre i l’edició d’un vídeo documental. Per a tal efecte ha nomenat una comissió al capdavant de la qual es troben Emilio Pascual i María José Bravo. L’objectiu de la trobada no és altre que "tornar a les arrels" de la vocació i "rememorar les persones, llocs i moments" que han permès que avui l’associació de salesians cooperadors a la província sigui el que és.

Per formalitzar la inscripció cada participant s’ha d’inscriure en el formulari on line:

Inscripció a la Trobada d’Aspirants                                

Inscripció de la Trobada de la Fidelitat Salesiana

També et pot interessar …