15 octubre 2015

Després de la seva posada en escena a Itàlia el passat estiu i la seva gira per numerosos punts de la geografia espanyola el musical salesià es presenta a Màlaga el proper 15 de novembre a les 18:00.
 
Després de viure 6 plens absoluts  al teatre “Riberas del Guadaíra” durant la seva estrena el passat mes de gener, i amb més de 10.000 espectadors al llarg de totes les seves funcions, el musical Gràcies Don Bosco torna  després de visitar ciutats com Valladolid, Sevilla o Torí.
 
Serà el Teatre Cervantes de la capital malaguenya l’espai que albergui una nova funció d’aquest musical encarregat l’any 2009 pel Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil per a tota la Família Salesiana d’Espanya. Una nova parada per "Gràcies Don Bosco" i el seu elenc format per 165 persones que donen vida a 18 escenes, amb 20 cançons inèdites, 100.000 watts de llum i 20.000 de so, que converteixen les diferents ciutats del món en un reflex de la Itàlia del segle XIX.
 
Les entrades es poden comprar al Col·legi Salesians Sant Bartomeu amb diferents modilidades:

ZONA A (12 €): Pati de butaques, platees i llotges de primer pis.
ZONA B (10 €): Segon pis
ZONA C (8 €): Tercer pis
ZONA D (5 €): Paradís
 
Els beneficis es destinaran al pis d’acollida "Francisco Míguez" que la Fundació Proyecto Don Bosco va obrir al C / Sevilla.
 

També et pot interessar …