15 octubre 2015

Al llarg de les dues primeres setmanes d’octubre l’etapa d’Educació Secundària i Batxillerat s’ha unit a la campanya de Pobresa Zero. Durant la primera setmana, els alumnes de totes les etapes escolars i el personal del centre van realitzar unes originals fotos com a mostra de suport a aquesta iniciativa, i així van demostrar que “donaven la cara” davant les injustícies del nostre món; aquestes fotos es van exposar en el hall del col·legi.


Al llarg de la segona setmana, s’estan realitzant diferents activitats amb una idea clara: estar presents en la gran manifestació del 17 d’octubre, units com a comunitat educativa, per recolzar a la campanya Pobresa Zero. La manifestació eixirà de la Plaça Alfons el Magnànim, a les 18:00 hores. El punt de trobada serà l’estàtua de Jaume I, a les 17:45 hores. Els dos col·legis salesians de València, el Sant Joan Bosco i el Sant Antoni Abad compartiran la pancarta de “Salesians”.


Pobresa Zero és un moviment estatal, organitzat per la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament Espanya. Pretén implicar a tots els sectors de la societat civil en la lluita contra les causes de la pobresa i de la desigualtat d’una forma urgent, definitiva i eficaç. Perquè això siga possible és necessari el suport i esforç de tots.

 

 

També et pot interessar …