14 octubre 2015

Com en anys anteriors, als alumnes d’ESO1 se’ls ha ofert la possibilitat de participar en els divendres alternatius. Es tracta d’una iniciativa de Pastoral per a fomentar l’amistat i la sana diversió entre els alumnes, que es realitza alguns divendres de 3 a 5 de la vesprada. El passat divendres 2 d’octubre, els xics i xiques gaudiren del primer Divendres alternatiu del curs, un concurs anomenat Jocs Gegants.


Els aproximadament 120 xavals participants que s’havien apuntat prèviament formant equips de 4 o 5 persones, es divertiren jugant successivament a jocs tan populars com ara Twister, Tabú, Pictionary, Password, Trivial i Hundir la flota. Això sí, tal i com indicava el títol de l’activitat, els jocs tenien format XL, per tal de fer possible la participació d’un bon grup de jugadors en cada torn. Les rialles i els crits d’emoció mostraren clarament que tots, organitzadors i jugadors, s’ho passàrem d’allò més bé.


El moment culminant d’esta amistosa competició va ser el recompte final de punts en rigorós directe i visualitzat en pantalla gegant, al Saló Blau. A continuació, es va procedir a l’entrega de premis als tres equips que havien aconseguit els millors resultats, i finalitzaren amb un dolç comiat: cadascun dels participants va rebre un paquetet de xuxes per a acabar de passar una bona vesprada.

 

 

També et pot interessar …