13 octubre 2015

El passat diumenge, 4 d’octubre, la comunitat salesiana de La Mina va celebrar que fa quaranta anys van arribar els primers quatre salesians a compartir la vida amb la gent d’aquest barri. La celebració es va fer coincidir amb la festa parroquial de la patrona de la parròquia, la Mare de Déu de les Neus. Accediu a l’àlbum de fotografies. 

La presència de la majoria de salesians que han format part de la comunitat en aquests quaranta anys era una de les coses més esperades per la gent que els coneixia i va aportar un to càlid a la celebració de l’Eucaristia en acció de gràcies a Déu i a tots els qui han fet possible el desenvolupament de la presència salesiana. El piscolabis que la va seguir va permetre el retrobament entre tots els participants.
 
Els salesians vàrem posar fi a la trobada amb un dinar de germanor. En definitiva, una celebració senzilla, però entranyable, per als salesians i les nombroses persones de diversos col·lectius que ens van acompanyar en aquest dia i ens han estat acompanyant dia a dia en tot aquests anys. Una celebració que és auguri de molts més anys de presència i missió salesiana en aquest barri de La Mina.

També et pot interessar …