13 octubre 2015

Liber 2015 va arrencar el dimecres, 7 d’octubre, a Ifema (Madrid) i es tanca avui, amb una previsió de 10.000 visites. Tant CCS com Edebé han arribat a aquesta edició amb la mirada posada en el mercat hispanoamericà.

"Els clients d’Hispanoamèrica ens visiten en aquesta fira, coneixen de primera mà les novetats que hem publicat al llarg d’aquest any i, a més, els pot interessar comprar drets", explica Eduardo Ponce de León, comercial de vendes de CCS.

"Estem molt satisfets de poder expandir a través de fires com aquesta el projecte educatiu salesià, tant en l’àmbit educatiu com en el literari, a diferents països on no podem tenir empresa editorial salesiana", afegeix Antonio Garrido, director general del Grup Edebé .

Liber també es presenta com una gran ocasió per conèixer de prop els escriptors. Javier Ruescas i Manu Carbajo, autors de la saga ‘Electro’, van passar per l’estand d’ Edebé per parlar amb bibliotecaris nord-americans sobre una obra juvenil que promet enganxar el lector: "És una novel·la amb molta acció, amb romanç, amb tints també sobre ciència i tecnologia, amb misteri … ", exposa Javier.

De moment, el primer llibre de la trilogia, que porta el mateix nom, està entre els més venuts a les llibreries. Un èxit associat en gran part a la seva popularitat entre els més joves en les xarxes socials. "Vam rebre un feedback molt immediat", de manera que "sabem les impressions dels lectors", indica Manu. No obstant això, Javier aclareix que el contacte digital no supleix el físic: "Tenir el llibre en mà per a ells és molt important. Veure la seva llibreria els defineix com a lectors i com a persones. Això, malgrat les grans xarxes socials, segueix molt present ".

Els avenços del món digital continuen convivint amb el contacte físic amb el llibre i el tracte cara a cara. Dues bones costums que es mantenen en esdeveniments com Liber 2015. 
 

També et pot interessar …