9 octubre 2015

El passat dissabte 3 d’Octubre, durant tot el matí, va tenir lloc a l’EUSS la tercera edició de la World Robot Olympiad en la seva fase local de Barcelona, anomenada WRO BCN.

Aquesta era la darrera edició organitzada per l’EUSS que passa el testimoni d’organitzadors a les Escoles Professionals dels Salesians de Sarrià, que ja van estar col·laborant en aquesta ocasió per anar agafant el relleu de forma natural.

La WRO BCN té dues categories, Elementary per a nois i noies de 7 a 12 anys, i Junior High per a joves de 13 a 15 anys. Els equips participants formats per un màxim de 3 membres tenien com a objectiu superar aquesta fase local i poder optar a passar a la fase nacional, que te lloc avui diumenge 11 d’octubre al  CosmoCaixa, on els guanyadors de cada categoria aniran a la final internacional que aquest any es desenvoluparà a Doha (Qatar).
 
Els reptes d’aquesta edició estaven proposats per Qatar i tenien relació amb els seus tresors, i les recollida de perles del fons marí. Els equips guanyadors van ser Ausatel Juniors i BDN-Genius. Si mireu el hashtag #WROBCN2015 a Twitter trobareu piulades de la jornada.
 
La WRO és una competició de robòtica educativa impulsada per la Fundació EducaBot, i trobareu més informació a la plana www.wroboto.es .
 
La propera competició de robòtica educativa serà la 10a FLL BCN (la 4a organitzada per l’EUSS), el cap de setmana del 13 i 14 de febrer de 2016.

També et pot interessar …