9 octubre 2015

Durant els dies 7 i 8 d’octubre, a la casa salesiana de Sanlúcar la Mayor, es va dur a terme la primera reunió de directors de la Inspectoria Maria Auxiliadora per al curs 2015/16 en una trobada entre els responsables salesians de les diferents presències i els membres del Consell Inspectorial.

Cal destacar la participació del Conseller Regional, Stefano Martoglio, que va compartir amb els directors, en un primer moment durant el matí de dimecres, una reflexió formativa sobre el passat Capítol General 27. A més, va convidar els assistents a accentuar els nous reptes que la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora s’ha de fixar després del primer any d’unifcació.

També durant la primera jornada es va aprofundir en les informacions sobre l’estat de les Delegacions de Formació, Pastoral Juvenil, Família Salesiana i Economia. A més hi va haver ocasió d’aprofundir en qüestions relacionades amb Escoles, Solidaritat, Plataformes Socials. Animació Vocacional i l’ Itinerari d’Educació en la fe.

Després de l’intens treball, i com a tancament de la jornada, es va dur a terme un moment fratern compartint una barbacoa en un ambient de família molt ben valorat per tots els participants.

En el matí del dijous 8 d’octubre va ser de nou el Conseller Regional l’encarregat de prendre la paraula per fer balanç sobre l’estat de la visita extraordinària iniciada el passat mes de setembre. Stefano Martoglio va compartir les primeres experiències viscudes amb un moment de diàleg proper amb els directors en el qual van prendre més protagonisme els testimonis de les presències que havien rebut la visita.

Com a tancament de les sessions de treball es va dur a terme un moment de diàleg sobre l’estat i la marxa de la Inspectoria en què van destacar temes com la preparació del Capítol Inspectorial, que se celebrarà el proper mes de desembre en la seva primera part: les opcions del POI (Projecte Orgànic Inspectorial) o el nou directori inspectorial.

Les jornades de treball van finalitzar amb el dinar del dijous 8 d’octubre després de la foto de família, la revisió i la posada en comú de les impressions i experiències viscudes.

 

També et pot interessar …