5 octubre 2015

El dissabte dia 3 d’octubre, la casa salesiana de El Campello va acollir com cada any la convivència d’inici de curs de l’Associació de Salesianos Cooperadors en la qual van participar més de 70 germans i un bon grup d’aspirants.

El dia va començar amb l’acolliment fratern, i després de l’oració d’inici el coordinador provincial, Francisco Bartolomé va donar la benvinguda al Consell Provincial a José Vilallonga, que es reincorpora com a Delegat de zona per a la Família Salesiana. 

A més l’associació estava de festa per l’erecció d’un nou Centre Local al Campello, que va tenir lloc durant l’eucaristia, on Sonia Fernández,nova coordinadora local, va rebre el consentiment per a açò de l’inspector Crsitóbal López, de mans del Coordinador Provincial.

?El tema del dia es va centrar en el testimoniatge de dos salesians cooperadors d’Alepo (Siria) que forma part d’un grup d’aspirants. El relat de la situació a Síria de primera mà va ser una oportunitat única de conèixer les vertaderes causes del conflicte i de la situació de les víctimes innocents que segueixen allí o es veuen obligades a fugir de l’horror de la guerra. 

Va ser realment colpidor el testimoniatge de fe i esperança enmig de la guerra , que roman gràcies a la labor que realitzen els salesians i els germans cooperadors que intenten portar aliments, aigua, medicines i acompanyament enmig del sofriment a famílies que ara viuen en les cases salesianas del país perquè la guerra els ha arrabassat les seues llars.

Els salesians cooperadoors volen fer “una trucada de socors, SOS SÍRIA, fent una crida a tots els centres per a dur a terme una campanya en resposta als nostres germans. Hem d’estar atents als signes dels temps, responent amb solidaritat de germans en la fe i en l’esperança enmig de la guerra del món” afegeixen.

També et pot interessar …