5 octubre 2015


Dissabte passat 26 de setembre va aterrar a València un avió amb 31 estudiants holandesos disposats a conèixer la ciutat, els seus costums, manera de vida i sobretot preparats per a parlar en anglès amb els estudiants valencians. Van estar durant una setmana, del 26 de setembre al 3 d’octubre.

Una agenda atapeïda i unes famílies encantadores van fer passar als alumnes holandesos una setmana estupenda. Moltes activitats són les que s’organitzen: visita de la Ciutat de les Ciències: Oceanogràfic i Hemisfèric, una visita guiada feta pels alumnes espanyols al museu Faller, visita guiada al centre de la ciutat, han pujat amb vaixell, un passeig amb bici per l’antic llit del riu Túria i finalment una visita al museu d’art més important de la ciutat: Sant Pío V. Aquestes activitats es van veure complementades amb un acte de comiat i un sopar a l’aire lliure en el centre juvenil Amics, on tots van gaudir d’un gran ambient de família i on no van deixar de practicar l’anglès.

 
Va ser una setmana intensa en la qual els nostres alumnes van aprendre la importància de compartir la seua cultura, de transmetre la seua manera de pensar i viure la vida. Estem convençuts que l’idioma no és una barrera i es forjaran grans llaços d’amistat.

També et pot interessar …