5 octubre 2015

La plataforma social dels Salesians de Mataró ha iniciat amb molta il·lusió i ganes un projecte nou, les Brigades de joves, en aquest cas amb l’encàrrec de rehabilitar un local i un lavabo.

Aquestes Brigades són una oportunitat per poder inserir els joves en la vida laboral, refermant així l’aprenentatge previ que han adquirit en un altre dels nostres projectes pre-laborals, l’ "Aprèn i Treballa".

La Brigada en qüestió està formada per un equip de joves que han desenvolupat el seu itinerari formatiu en professions relacionades amb la rehabilitació d’immobles: pintura, electricitat, obra, fusteria, soldadura.

Com un equip de treball i dirigits per l’educador, elaboren el pressupost, programen l’actuació i l’executen. La contractació dels joves per a realitzar l’encàrrec es fa a través de la Fundació Jovent, vinculada a la Congregació Salesiana.

Els joves han respost a la seva primera reforma d’una forma espectacular, ja que han sabut fer front a una sèrie d’inconvenients que han resolt gràcies a les seves habilitats i competències. Després de tots els imprevistos amb els que ens hem trobat durant la rehabilitació de l’espai, la tasca realitzada ha estat impressionant.

Gràcies a aquesta bona resposta del grup de brigades ens han sortit noves propostes de rehabilitació d’espais, és a dir, més oportunitats per als joves.

També et pot interessar …