2 octubre 2015

 L’Escola Universitària Salesians de Sarrià (EUSS) ha inaugurat el curs acadèmic 2015-2016 el dimecres 30 de setembre. L’acte d’enguany ha constat d’una xerrada i una lliçó que han estat adreçades als alumnes dels torns de matí i de tarda, respectivament. Aquest punt de partida serveix per fer una reflexió sobre l’estat actual del món universitari, i dels reptes i compromisos als que haurà de fer front la comunitat educativa al llarg del curs.

“La Innovació como a motor de creixement” ha estat el títol de la lliçó inaugural de la 8a edició del Màster en Direcció i Organització Industrial (MDOI) i del 22è curs d’Enginyeries Industrials. L’encarregat de fer la lliçó inaugural ha estat el Sr. Ramon Comellas, cofundador i president del grup Circutor.

Aquesta ponència ha estat per la tarda, i ha anat adreçada als alumnes dels diferents Graus i Màster. En altres edicions ens han acompanyat altres figures destacades del món de l’empresa com ara el Sr. Enric Crous, director general del Gup Damm; el Sr. Josep González, president de PIMEC; o el Sr. Carles Albà, director general d’ISTEM.

Per la seva banda, la xerrada inaugural pels alumnes de Graus d’Enginyeries Industrials ha anat a càrrec del Dr. Carles Rubio, responsable de l’Àmbit Escoles de la zona nord de la inspectoria Maria Auxiliadora dels Salesians, i antic director de l’EUSS. El títol de la mateixa ha estat “Ah, però es pot ser feliç?” i ha consistit en un recorregut de com veuen la felicitat des de diferents disciplines del món acadèmic, com ara la psicologia, la ciència, la filosofia. Aquestes xerrades són un complement perfecte a l’assignatura d’Antropologia dels alumnes de 1r curs dels graus d’enginyeries industrials.

També et pot interessar …