2 octubre 2015

La Delegació de Pastoral Juvenil, dins de la programació desenvolupada per al present curs, va establir entre les seves prioritats la celebració d’uns trobada de coordinació amb els equips locals de pastoral juvenil. Aquestes trobades tenen com a objectiu facilitar un moment de trobada en el primer trimestre del curs en el qual els diferents equips puguin compartir les inquietuds de la Delegació i comunicar la situació de la pastoral a cada casa.
A aquestes trobades són convocats els coordinadors de pastoral, els responsables de la pastoral escolar, els responsables dels centres juvenils i els coordinadors de l’itinerari d’educació en la fe, Entre els temes tractats cal destacar l’anàlisi i valoració de l’estiu 2015, la presentació de l’organigrama de la Delegació de Pastoral Juvenil, els objectius i línies d’acció, la posada en comú de bones pràctiques en pastoral o les aportacions al Projecte Educatiu Pastoral Salesià Inspectorial.
Fins avui s’han dut a terme les trobades de la Costa, el passat 23 de setembre amb els equips de Canàries; Montilla, el 29 de setembre amb els equips de Córdoba, Montilla, Palma del Río i Pozoblanco; Linares, el 30 de setembre amb els equips de Linares, Jaén i Úbeda; i Màlaga, l’1 d’octubre amb els equips de Màlaga, Antequera i Granada.

El calendari de properes trobades és el següent:
Dimarts 13 d’octubre, a les 17:00, a Cadis, amb els equips de Cadis, Jerez Torres Silva, Jerez Lora Tamayo, Algeciras, La Línia, Rota, Campano, El Valle.
Dimecres 14 d’octubre, a les 17:00, a Sevilla-Trinidad, amb els equips de Trinidad, Triana, Sanlúcar la Mayor, Jesús Obrero, Huelva, Palma del Condado, Colegio Mayor San Juan Bosco, Alcalá de Guadaíra, Utrera, Morón i Carmona.
Dimarts 20 d’octubre, a les 17:00, en Puebla de la Calzada, amb els equips de Badajoz, Mèrida i Puebla.
Dilluns 9 de novembre, a les 10:00, a Martí-Codolar, amb els equips de Badalona, C. Meridiana, Don Bosco, Horta, Martí-Codolar, Rocafort, Sarrià, Tibidabo, Ciutadella, Girona, Lleida, Mataró, Ripoll, Sabadell, Terrassa, Sant Adrià, Sant Boi i Sant Vicenç.
Dimecres 11 de novembre, a les 17:15, a Saragossa, amb els equips de Saragossa, Huesca, La Almunia i Monzón.
Dijous 12 novembre, a les 17:15, a Godelleta, amb els equips de València Sant Antoni Abat, València Sant Joan Bosco, Borriana, Villena i Ibi.
Divendres 13 novembre, a les 17:15, a Alacant, amb els equips d’Alcoi, Cabezo de Torres, Cartagena, El Campello i Elx.

També et pot interessar …