29 septiembre 2015

Aquest estiu passat ha estat el primer en realitzar una experiència conjunta de voluntariat internacional a Ceuta i Tànger de les tres ONGD – VOLS, Solidaritat Don Bosco i Joves i Desenvolupament regió Est – de la Inspectoria Maria Auxiliadora. Josep Maria Torrents, president de VOLS – Voluntariat Solidari ho valora molt positivament.

La col·laboració i coordinació entre les ONGD Inspectorials i també a nivell estatal marquen la línia de treball cap a una única ONGD a Espanya que englobi les tres actuals. Recentment s’ha llançat la campanya inspectorial conjunta "Suma’t X els drets de la Infància".
 
En aquests propers dies es publicarà la nova oferta de voluntariat internacional per a l’estiu 2016, i es detallaran les dates per a la inscripció i els diferents passos a seguir.
 
D’altra banda, el passat 19 de setembre va tenir lloc a Barcelona una trobada amb els voluntaris internacionals de l’estiu 2015 de VOLS, per valorar i compartir les seves experiències. Elisabeth Roura, en aquest vídeo, ens explica les seves vivències, sentiments i impressions de Ceuta.
 

També et pot interessar …