28 septiembre 2015

El darrer cap de setmana del 19 i 20 de setembre, els educadors i educadores del Centre Juvenil Salesians Terrassa i del Centre Juvenil Salesià La Sala de Sabadell van trobar-se per programar el nous curs 2015 – 2016. Des de joves pre-monitors que comencen el seu primer any en l’equip educatiu, fins a l’equip directiu, passant pel gran equip de monitors i monitores, són més de 80 els educadors voluntaris que donaran el seu temps setmana rere setmana per als infants, joves i adults dels Centres de Terrassa i Sabadell.

 
Tot i que cada Centre va treballar els seus objectius i activitats per separat, el que va fer especial aquest cap de setmana, va ser la trobada de dos Centres salesians, compartint espais, moments de convivència i de celebració.
 
Dissabte a la nit, els dos Centres van reviure l’aventura de la coneguda pel·lícula “Los juegos del hambre” en un apassionant joc de nit. Diumenge al matí, van celebrar l’Eucaristia conjuntament; va ser un moment per oferir a Déu el seu treball i en el qual es van comprometre amb un gest senzill a guarir les ferides d’aquells que els necessiten en la seva Obra.

També et pot interessar …