26 septiembre 2015

L’1 d’octubre les fundacions de la Inspectoria celebraran la III edició del Dia europeu de fundacions i donants. Fundacions de tot el continent europeu s’uniran en una iniciativa comuna amb la celebració d’activitats simultànies. L’objectiu és potenciar el coneixement del sector i el seu reconeixement en el desenvolupament soci econòmic de la societat.

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat la prevenció, educació i promoció social i integral de xiquets, xiquetes, adolescents, joves, dones, immigrants i famílies dels sectors en risc d’exclusió o en règim d’exclusió social així com la promoció del voluntariat social i educatiu, tant en el nostre país com en els països en vies de desenvolupament. Desenvolupa les seues activitats a la Comunitat Valenciana, Murcia i Zaragoza.

La Fundació Projecte Don Bosco és una organització sense ànim de lucre d’àmbit estatal de l’Església Catòlica, impulsada i promoguda per la Congregació Salesiana i els grups de la Família Salesiana per a canalitzar els projectes d’intervenció social a Andalusia, Canàries i Extremadura.

Salesians Sant Jordi té com a finalitat respondre als orígens carismàtics de la Congregació Salesiana, l’atenció als xiquets i joves pobres, abandonats i en perill. Per a portar avant aquesta missió a Catalunya es creen diferents projectes que responen al treball en xarxa i de caràcter comunitari que es té en cada territori on estan presents els salesians en l’àmbit de l’educació social.

També et pot interessar …