25 septiembre 2015


La visita de don Stefano Martoglio, conseller regional per a la Regió Mediterrània, va servir com a fermall a un any carregat d’actes commemoratius del Bicentenari del Naixement de don Bosco, fundador dels Salesians. L’Eucaristia va estar presidida pel regional, acompanyat per don Vicente Enrique Picó, director de la presència salesiana a Alcoi; el rector Rafael Colomer; així com dels salesians de la comunitat.

Durant la seua visita va tenir l’oportunitat de visitar el Col·legi Sant Vicent Ferrer, on va saludar als alumnes de totes les etapes i a tots els professors. A la vesprada va tenir una trobada amb la comunitat salesiana i va participar en l’últim dia en honor a la Verge dels Lliris. El dissabte va conèixer el Projecte d’Atenció Educativa Don Bosco i es va reunir amb la Família Salesiana. També va visitar la parròquia de Sant Joan de Ribera, Sant Joan Bosco i Sant Joan XXIII. Ja el diumenge, es va trobar amb els joves del Centre Juvenil Pinardi i amb el Consell de l’Obra Salesiana.

El dilluns al matí va compartir diversos moments de trobada amb els alumnes del col·legi Juan XXIII. Al final del matí va tenir una distesa trobada amb el claustre de professors.

També et pot interessar …