25 septiembre 2015

Dimecres 23 de setembre ha tingut lloc a la casa de Can Prats, a Barcelona, la primera reunió d’equip de zona, que ha començat a funcionar impulsat pel Consell inspectorial, i que també s’ha creat a la zona centre i sud. 

Entre algunes de les funcions d’aquest equip trobem: Informar-se mútuament de la marxa dels sectors i ambients que s’animen a la zona; Coordinar i organitzar determinats actes i activitats d’interès per a tots o per a dos o més ambients i sectors; Prendre el pols a la marxa i funcionament de la zona en general, detectant alguns problemes i valorar el que resulta positiu; Presentar informes i propostes al Consell Inspectorial; Rebre i vehicular orientacions emanades del Consell i dels delegats Inspectorials.
 
A la zona nord l’equip està integrat pel coordinador i responsable de Pastoral, Pep Alamán, el responsable d’Escoles, Carles Rubio, de Plataformes socials, Paco Estellés, de Formació, Josep Maria Maideu, de Família salesiana, Josep Mascaró, d’Economia, Santi Villegas, i de Comunicació, Xavier Costa. Ángel Asurmendi, Vicari inspectorial ,  amb representació al Consell inspectorial, també forma part de l’equip.
 
D’altra banda, Ángel Asurmendi s’ha adreçat a tots els treballadors de Can Prats per tal d’informar sobre la realitat Inspectorial i ha destacat com un dels pilars bàsics de que tot segueixi funcionant bé el bon clima de família, d’entrega  i professionalitat de la comunitat educativa i pastoral.
 

També et pot interessar …