24 septiembre 2015

Salesianos La Cuesta acollirà, en qualitat d’organitzador, unes jornades sobre la tecnologia mòbil aplicada a l’educació el 27 i 28 de novembre. El centre salesià demostra així el seu interès per estar a l’última en els mètodes d’ensenyament i, a més, assumeix el repte de rebre en les seves instal·lacions als participants d’un esdeveniment al que assistiran ponents de tot el país.

Les jornades Mobile Learning tenen com a objectiu principal conèixer com es poden aprofitar les oportunitats que ofereixen els dispositius mòbils per a millorar els processos d’ensenyament i aprenentatge en els diferents nivells del sistema educatiu. També pretenen ser un fòrum de reflexió i debat entre els membres del sector (educadors, tècnics i empreses) sobre el potencial de la tecnologia a les aules.

En general, les jornades van dirigides a docents, investigadors i altres professionals encarregats de la formació en institucions i organitzacions de qualsevol àmbit.

Les jornades inclouen conferències i tallers. Els conferenciants són: Raúl Santiago, professor de la Universitat de La Rioja; Xavier Suñé, assessor en tecnologies aplicades a l’educació del Servei Educatiu del Tarragonès; i Carlos Represa, director general de l’Institut per a la Competència Digital. Quant als tallers, s’ofereixen cinc perquè els assistents puguin triar (Flipped Classroom amb apps; Programació amb iPad i codis QR; Intel·ligències múltiples; Aprenentatge Basat en Projectes (ABP); i Lideratge i direcció). Tots seran impartits per experts. A més hi haurà una presentació de solucions de software i hardware.

El programa comença el 27 de novembre, divendres, a les 16.30 i finalitza el 28, dissabte, a les 18.30. El seu preu és 85 euros i inclou, a part de les conferències i tallers, el cafè dels descansos, el sopar del divendres i el menjar del dissabte.
La inscripció es pot realitzar a la web de les jornades Mobile Learning. Les places són limitades.

Els promotors d’aquest esdeveniment, que se celebra en el col·legi Salesianos La Costa de Tenerife, són Maecenas Educación y Cultura i The flipped classroom.
 

També et pot interessar …