23 septiembre 2015

L’administrador diocesà, Mn. Ramon Prat, va presidir el passat dimecres, 16 de setembre, la inauguració del nou curs del CIJCA (Centre d’Iniciatives Juvenils Contra l’Atur) dels Salesians a Lleida, adreçat a joves que han abandonat els estudis.

En el decurs del mateix acte, es va lliurar el novè Premi CIJCA- Memorial Antoni Mateu a Virgili Ortega, en agraïment i reconeixement al treball que porta a terme com a voluntari sènior en el taller de fusteria.

El jurat va argumentar a l’acta de concessió del guardó que “el senyor Virgili Ortega és un dels professionals ja jubilats que col·labora com a mestre de taller de fusteria. Estima molt la seva feina i també els joves que poden rebre el seu afecte, paciència i bon ofici. Amb ell volem agrair també la col·laboració d’ altres professionals ja jubilats, de diversos oficis, que fan de mestres de taller voluntaris”.
 
“Per aquests motius, considerem que s’ha fet mereixedor de rebre aquest IX è Premi CIJCA – Memorial Antoni Mateu. És un reconeixement familiar, públic i agraït que amb satisfacció aquest any li atorguem”, acaba dient l’acta.
 
A l’acte també assistí l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el qual va lloar i destacar la tasca del CIJCA per “la seva contribució a la cohesió social per la importància del servei que ofereix, formació i inserció sociolaboral a adolescents i joves que han abandonat el currículum escolar.

També et pot interessar …