22 septiembre 2015

Després del triomf a l’europeu de bàsquet amb la selecció espanyola, els germans Gasol no perden el temps, i conjuntament amb els germans del Celler Roca, presenten avui a les 11:30 h,  a la sala infantil de la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona, al c/ Provença 480, el llibre  “El Lluís i el senyor Kandinsky”, amb la col·laboració de l’editorial salesiana Edebé.

Els germans Gasol i Roca fusionen cuina i esport
 
Per primera vegada els cinc germans més internacionals de l’elit de l’esport i la gastronomia: Pau i Marc Gasol i Joan, Josep i Jordi Roca s’uneixen en el conte il·lustrat El Lluís i el Senyor Kandinsky per tal de fomentar un estil de vida saludable per als més petits. Tots cinc es converteixen en personatges de la literatura infantil i ens recorden la importància de seguir una dieta sana i fer exercici físic. A les xarxes pots seguir #GasolRocavidasana.
 
Els germans Gasol, condecorats aquest any amb el premi Princesa d’Astúries de l’Esport i també protagonistes del Salt Inicial del prestigiós partit dels All Stars de la NBA, juntament amb els germans Roca, del Celler de Can Roca, elegit per 2ª vegada el millor restaurant del món, conviden als nens i nenes no tan sols a la lectura, sinó també a viure una vida més sana.
 
Amb aquest projecte ens vindran ganes de cuinar receptes creatives i saludables en família, i en acabat sortir a córrer, saltar i jugar una estona com les grans estrelles de la NBA.
 
DECLARACIONS GERMANS:
 
Pau Gasol: “Quan érem petits a casa ens animaven perquè féssim esport i
es preocupaven del que menjàvem i intentàvem que tots portéssim una vida saludable. El paper de la família és fonamental en l’educació dels infants i amb aquest conte volem que puguin gaudir aprenent”.
 
Marc Gasol: “Volem que més infants tinguin una vida més activa i practiquin esport perquè mitjançant l’esport no tan sols es transmeten valors positius, sinó que practicant-lo de forma regular ens sentim millor i ens produeix satisfacció i felicitat”.
 
Joan Roca: “Menjar bé hauria de ser una assignatura obligatòria a les escoles. Ens hi va la salut, ens hi va la vida. Amb aquest conte volem fer sentir la nostra veu, fer un pas endavant per apropar l’alimentació sana als infants.”
 
Josep Roca: “Quan mengem saludable, vivim saludablement. Hi ha una relació entre la nostra salut i la del nostre planeta, no tan sols perquè en formen part sinó també perquè el producte natural és font de salut”.
 
Jordi Roca: “No hi ha dieta avorrida, sinó cuiners avorrits. La creativitat i la imaginació dels infants pot volar mentre es nodreixen saludablement. Hem de donar-los espai, confiança i els productes adequats”.
 
Al final del llibre, els germans Gasol i Roca ens proposen consells per a una vida activa i energètica amb algunes recomanacions i receptes nutritives molt delicioses.

També et pot interessar …