22 septiembre 2015

Aquest curs 2015/2016 que comença als Salesians de Morón de la Frontera no seran els alumnes els que estrenin material, encara que ells siguin els que, finalment l’utilitzin més. Perquè és el propi centre el que renova les seves instal·lacions esportives per modernitzar i implantar una gran superfície poliesportiva que substituirà les antigues pistes de ciment, així com una gran reforma del poliesportiu. A més, introdueix classes en anglès des de 1r de Primària.

Per començar, el futbol no serà l’única opció disponible. Lluny queda la quasi exclusivitat de les pistes de futbol sala de ciment y terra, que seran substituïdes per una pista de futbol «indoor», una de bàsquet i una altra de vòlei. A més, la superfície de terra ha estat coberta per una catifa de gespa artificial de gran qualitat per poder jugar a futbol 7.

També s’han habilitat dues sales especials, una per a tallers de ball i una altra que serà ocupada pel club Shotoyama, de karate. Finalment, el pavelló poliesportiu ha estat remodelat i s’ha instal·lat una pista de goma, així com cistelles plegables. Tot això amb una intenció: fomentar l’esport.

Salesians no afronta el nou curs únicament amb la millora de les instal·lacions esportives, també augmenta l’oferta curricular transformant-se en un centre bilingüe.

«Els nens de 1r de Primària rebran les classes en anglès i espanyol», afirma el director del centre, Diego Claros, «i això anirà implantant-se de forma esglaonada: l’any que ve serà 1r i 2n, al següent fins a tercer …» . Es tracta d’un projecte per al qual el centre s’ha preparat i que, en el futur, espera implantar-se des dels tres anys.

Finalment, Claros també espera que, quan les obres de «DXT10» finalitzin, s’estreni el servei de menjador i l’aula matinal, ja que també s’inclou una cantina.

També et pot interessar …