18 septiembre 2015

El programa Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de la plataforma social dels Salesians a Mataró ha iniciat el curs 2015-16 de la UEC amb una gran festa. Una festa amb doble objectiu; conèixer tots els integrants d’aquest gran projecte que és la UEC i celebrar la festa dels “ sentiments “.

Sentiments ?

Doncs sí, a part dels sentiments d’angoixa, de nervis davant el que és desconegut… que experimentaven els nous, podíem trobar-ne altres d’alegria i il·lusió per aquells que tornaven per segon any. Però els sentiments no s’acaben aquí,  ja que teníem també els de nostàlgia, els de col·laboració, els d’agraïment… que aportaven amb els seus testimonis,  els joves d’altres anys que també s’han sumat a la festa d’inici de curs.
 
Família ?
 
Si, heu sentit bé, ja que la UEC és una família que des de fa tres anys no para de créixer. I el terme família, molt propi dels salesians, no l’hem expressat nosaltres sinó que són els propis joves que ens diuen que, per a ells, som la seva segona família. “Quan es canvia la manera de veure les coses, les coses veus que canvien… “ (Wayne Dyer).

També et pot interessar …