17 septiembre 2015

El Programa Auxiliars de Conversa que es duu a terme a Salesians Rocafort permet gaudir d’un parlant nadiu de la llengua anglesa que dóna suport al projecte plurilingüe de l’escola, fent tasques d’assistència i suport a les activitats d’ensenyament i aprenentatge de l’anglès i augmentant el contacte de l’alumnat amb aquesta llengua.

Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que, durant el curs escolar, acullen els Auxiliars de Conversa a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l’allotjament i manutenció, i ajuden a la integració de l’auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.

A les famílies acollidores se’ls demana un temps d’acollida d’un trimestre escolar, en què proporcionin a l’auxiliar una habitació pròpia i accés a Internet perquè pugui seguir tota la formació online que se li oferirà i comunicar-se amb família i amics. Entre setmana, l’Auxiliar de Conversa dina a l’escola. La resta d’àpats diaris i dels caps de setmana els fa amb la família acollidora. Es poden trobar més detalls a la Guia per a les Famílies Acollidores

També et pot interessar …