15 septiembre 2015

El dilluns 14 de setembre, a les 13:00 a Sevilla, va tenir lloc la presentació del salesià José Miguel Núñez Moreno com a nou director de la comunitat Bartolomé Blanco, estructura vocacional nascuda fa un any i erigida canònicament durant el passat estiu com una experiència viva dins de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

A la celebració van assistir-hi l’Inspector Cristóbal López, el delegat de Pastoral Juvenil, Francisco José Pérez, els salesians que formen aquesta comunitat, Alejandro Guevara i Manuel Hurtado, juntament amb els joves que la integren i altres salesians i membres de la família salesiana.

Aquesta comunitat proposta, que porta per bandera el nom del jove cooperador salesià de Pozoblanco, vol acollir i acompanyar joves en la recerca i en el seu discerniment vocacional. A més, serà la seu del pre-noviciat inspectorial que començarà el seu camí amb sis joves vocacionals al costat d’altres destinataris del Projecte Buzzetti de la Fundació Proyecto Don Bosco procedents de Mali, Colòmbia o el Marroc, amb els quals comparteix la vida.

Amb una estructura molt flexible i oberta, l’experiència iniciada per tres salesians recorre un camí de fraternitat evangèlica, de trobada amb el Senyor i de compromís pastoral amb els més necessitats.

També et pot interessar …