11 septiembre 2015

El flamant pavelló del Col·legi Salesià Sant Rafael d’Elx ja presta els seus serveis després de la inauguració el passat dia 10, en un bulliciós acte el primer dia de curs.


Centenars de persones de tota la comunitat educativa es van congregar en la pista coberta per a participar en l’acte d’inauguració i benedicció del pavelló el nom del qual és “*Bicentenari”, en honor als 200 anys del naixement de Don Bosco.


Don Stefano Martoglio, Conseller Regional i Delegat del Rector Major, Cristóbal López, Inspector i Antonio Zaragoza, director de la presència salesiana a Elx, van presidir l’acte. Al costat d’ells, la comunitat salesiana, personalitats locals i directius de l’empresa constructora,
Clásica Urbana.


En declaracions a Tele Elx, Antonio Zaragoza, director del centre va afirmar que la construcció d’aquests locals ha sigut possible gràcies a la col·laboració de la Congregació Salesiana i els donatius solidaris de les famílies, una iniciativa impulsada pel col·legi des de l’any 2006. Fa quatre anys es va reprendre el projecte i les obres de construcció han durat un any i han finalitzat abans de l’inici escolar d’enguany.


Els nous locals escolars abasten una superfície de 1500 metres quadrats i es van a destinar immediatament a les següents activitats: pista esportiva coberta, saló d’actes i capella, sales multi ús per a reunions de l’escola de pares, grups diversos i activitats del col·legi.


Durant l’acte, es va presentar el lema del col·legi per a aquest curs: “Casa de tots. Cosa de tots”.

Àlbum de fotos de la inauguració. Fotògraf Miguel López

 

També et pot interessar …