11 septiembre 2015

Els dies 26 i 27 de setembre a Salesians Atocha tindrà lloc la XIV edició de l’Escola de Pastoral amb Joves (EPJ), una iniciativa interinstitucional promoguda per tres delegacions diocesanes de pastoral amb joves (León, Zaragoza i Toledo), quatre congregacions religioses (Marianistes, Escolapis, La Salle i Salesians) i tres associacions laicals (Acció Catòlica, Institució Teresiana-Acit Joven i Adsis) amb l’objectiu de crear una xarxa de treball per a la formació d’educadors i animadors cristians.

Aquesta nova edició, que comptarà amb la participació de 300 joves acompanyants i catequists amb la representació de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, se centrarà en "l’alegria cristiana en el dia a dia i, concretament, en la pastoral juvenil". Diversos joves de les institucions participants han estudiat l’Exhortació apostòlica del Beat Pau VI ‘Gaudete Domino’ en diverses trobades, amb l’objectiu de parlar en les jornades de "l’alegria desbordant que és don de l’Esperit i reflex d’una vida realitzada: santedat". 

L’EPJ va néixer en 2001 com a espai formatiu per a membres de les comunitats Adsis. Arran del Fórum de Pastoral amb Joves s’obre a altres organitzacions eclesials, primer solament en la seva convocatòria i finalment també en la seva organització i desenvolupament a fi de disposar d’un marc comú de formació per a agents de pastoral. L’Escola de Pastoral pretén oferir fonaments i eines per anunciar al Déu de la misericòrdia als joves avui en un context de pregària, celebratiu, festiu i de comunió eclesial.

La inscripció a l’Escola de Pastoral Juvenil es pot realitzar a través de la seva pàgina web. El preu general és de 50 euros, encara que també s’ofereix una entrada especial per 35 euros per a estudiants i aturats. Tots dos inclouen els materials i els dinars.

 
 

També et pot interessar …