9 septiembre 2015


Tot el professorat de Secundària del col·legi salesià Sant Joan Bosco de València està participant en una sèrie de jornades de formació sobre l’aplicació educativa virtual Moodle per a la gestió de cursos en línia. Aquests tallers van començar a impartir-se el curs passat, 2014-2015, i continuen a principi d’aquest nou curs, 2015-2016. Amb açò, totes les assignatures de l’etapa d’ESO i Batxillerat explicaran ja en enguany acadèmic amb la seua pròpia aula virtual.

La formació és a càrrec de la professora del col·legi i coordinadora de l’Equipe TIC, Natalia Álvarez Truchuelo. També ha col·laborat en la realització de tallers específics el professor Andrés Galindo.
L’objectiu de comptar amb una plataforma de treball en línia dins de les diferents assignatures és posar a la disposició dels alumnes i alumnes múltiples recursos per a millorar el procés d’ensenyament-aprenentatge a través de l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Aquesta iniciativa forma part d’una de les línies estratègiques del col·legi, que pretén fomentar dins de l’aula l’ús de les noves tecnologies i les últimes metodologies d’innovació educativa.

També et pot interessar …