8 septiembre 2015

La presentació de les jornades  de formació d’estiu de les plataformes socials salesianes de Catalunya va anar a càrrec de Pep Alamán, Coordinador de pastoral de la zona nord i Paco Estellés, responsable de les plataformes socials a Catalunya.

Hi varen assistir un total de 140 persones, educadors de les diferents plataformes socials a tot el territori català, i també algunes persones convidades de la Fundació el llindar i de la Fundació Jovent.

Els educadors s’havien pogut inscriure prèviament a alguns dels següents 7 cursos que es varen impartir: Intervenció en l’abús sexual a menors. Pilar Polo (Fundació Vicky Bernadet); Ètica a l’acció social. Marcel Cano i Sergio Ramos (UB); Cuidar al cuidador. Valentín Rodil (Centro de Humanización de la Salud); Humanitzar el lideratge. Marta Villaciero (Centro de Humanización de la Salud); Intervenció comunitària. Loli Castilleja i Eli Vegué (Coop. ETCS); Desenvolupament d’habilitats parentals. Natàlia Sagarra i Carme Cortina (Agència Salut Pública Barcelona).
 
D’altra banda, com cada any també es va dur a terme la formació Acollida per als nous educadors, un total de 23 persones hi varen participar.

 

També et pot interessar …