6 septiembre 2015

En aquesta trobada, celebrada a la localitat romana de Castelgandolfo, es va afrontar un tema considerat pels salesians i les salesianes com una prioritat del treball educatiu pastoral: el compromís per la cura de les vocacions apostòliques i, especialment, de les vocacions a la vida consagrada salesiana.


Afirma Don Cereda: “La nostra intenció ha estat buscar junts els aspectes convergents en l’animació vocacional de Salesians i Filles de Maria Auxiliadora. ja que sovint treballem junts, especialment amb els joves del Moviment Juvenil Salesià, és important tenir una visió compartida del nostre compromís d’animació vocacional. Això ens ajudarà també a dur a terme una acció comuna”.


A més, en referir-se al discurs del Papa Francesc adreçat a la Família Salesiana a Valdocco, el Vicari del Rector Major ha recordat les seves paraules: “Us dono les gràcies per la vostra concreció de les coses. El salesià és concret, veu el problema, ho pensa i es posa a la feina”. Així doncs, don Francesco Cereda dirigeix una crida a tots els que se senten part de l’obra de Don Bosco: “Estem tots convidats, per tant, a “prendre en mà” junts com SDB i FMA, i també com a Família Salesiana, la cura de les vocacions".


Don Cereda subratlla finalment: “El Bicentenari, de manera especial, la reeixida trobada del SYM Don Bosco a Torí i al Colle, podrà tenir així una continuïtat d’acció i produir fruits vocacionals”.

 

També et pot interessar …