4 septiembre 2015

Amb l’inici del nou any acadèmic s’obre el període d’inscripció al curs d’iniciació en l’acompanyament, una iniciativa de la Pastoral Juvenil Salesiana (SDB i FMA) que pretén oferir als educadors i animadors una formació inicial en l’acompanyament personal dels adolescents i joves.

Entre els principals objectius d’aquesta formació calen destacar donar resposta a la necessitat d’acompanyament en els ambients de la Pastoral Juvenil per al creixement integral dels adolescents i joves, fer visible l’acompanyament personal en la proposta de la Pastoral Juvenil Salesiana d’acord amb les orientacions pastorals dels SDB i les FMA, o facilitar eines pràctiques i despertar les actituds bàsiques per saber encoratjar l’experiència religiosa.

Aquest curs està dirigit principalment per a educadors i animadors de centres juvenils, escoles, plataformes socials, grups de fe, a partir de 23 anys i amb una sensibilitat pastoral per a l’exercici de l’acompanyament personal, sent proposats com a candidats o avalats per la coordinació de pastoral o responsables dels centres als quals pertanyen.

La formació s’impartirà en tres caps de setmana a l’any, els dissabtes -tot el dia- i els diumenges al matí, emplenant un total de 45 hores presencials.

El primer cap de setmana serà el 17 i 18 d’octubre de 2015, el segon cap de setmana 13 i 14 de febrer de 2016 i el tercer cap de setmana 9 i 10 d’abril de 2016.

Les seus per a la formació seran la Casa d’espiritualitat “Juan XXIII” de Sanlúcar la Mayor (Sevilla), la Casa Don Bosco de Godelleta (València) i l’Institut Superior de Ciències Religioses Martí Codolar (Barcelona). Si existís un nombre reduït en algun dels grups el curs es realitzaria en el lloc on hi hagi major nombre de participants.

El termini d’inscripció finalitza l’11 d’octubre de 2015. Més informació en l’arxiu adjunt de la notícia i a la web de Pastoral Juvenil.
 

També et pot interessar …