4 septiembre 2015

En la jornada del 3 de setembre es va publicar l’IV Cari Confratelli, missatge del Rector Major dels Salesians als seus germans SDB i membres de la Família Salesiana. Sense oblidar que en moltes inspectories encara s’està concloent aquest any del Bicentenari de Don Bosco. En aquesta edició Don Ángel Fernández Artime ressalta les trobades amb les quals es va tancar l’any iniciat el 16 d’agost de 2014; a més, destaca l’aspecte exterior o celebratiu i l’interior o de vivència profunda personal.

“L’objectiu que teníem per aquest Bicentenari, crec que s’ha complert en gran manera; hi ha un aspecte que és l’exterior, el celebratiu, del que havíem parlat, que sens dubte ha tingut un desenvolupament molt bonic, ple de centenars i centenars d’actes. Al mateix temps queda aquest altre desafiament que era l’interior, el personal, el de la vivència profunda, i aquest, evidentment ho hem de verificar cadascun de nosaltres”, comenta el Rector Major.

I afegeix, "no em cap dubte i tinc una gran esperança que haurà estat un any molt especial en el nostre camí de Vida Salesiana. Estic convençut que el fruit del Bicentenari no ha quedat enrere: comença també, en aquest moment, per a cadascun de nosaltres en les nostres vides”.

Per a finalitzar, Don Ángel Fernández Artime es refereix als dos missatges que el Papa Francesc ha referit a la Família Salesiana pel Bicentenari de Don Bosco, ressaltant fonamentalment el repte d’oferir respostes oportunes als moments de crisi, de les que el món i els joves més necessiten.

També et pot interessar …