3 septiembre 2015


Amb el mes de setembre arriba el butlletí digital del Centre Salesià de Formació ‘De primera mà. El nostre espai informatiu’. “L’objectiu fonamental és mantenir viu l’amor al carisma de Don Bosco en l’Església i el missatge suscitar el desig d’enriquir la vida salesiana” afirma el director d’aquesta presència salesiana, Antonio Gil.

Aquest producte informatiu mensual que l’1 d’abril de 2015 va publicar la seua edició número 90, va dirigit a tots els que han realitzat algun dels cursos i a altres membres de la Família Salesiana. El primer nombre va ser publicat en 2007, quan el salesià Antonio Gil es va fer càrrec de l’adreça del Centre Salesià de Formació de El Campello.

Antonio Gil afirma que la seua experiència personal és molt enriquidora “doncs m’ajuda a mantenir la tensió de la meua vida salesiana i la trobada amb els germans. Considere col·laboradors a tots els que nombre a nombre escriuen la seua opinió i manen els seus desitjos i inquietuds. La jutge molt positiva. A manera d’exemple responent a un nombre de 2012 diu Javier Serna “M’encanta el contacte salesià que ens envieu… Il·lusionant i optimista, suggeridor i suggestiu, clar i lúcid el missatge que empaqueteu digitalment per als amics… És com una fuetada a l’ànima dormida i un espill en què mirar-se…’, per la seua banda Elena Segura afirma sobre el número 95: “Des del principi fins al final és un cant a l’esperança seguint sempre els passos de Don Bosco. Transmet alegria, serenitat i amor, molt amor, l’amor de Don Bosco que segueix present a través de vosaltres, els salesians… No defalliu mai, feu tant bé”.

Centre de Formació
Al llarg del curs el Centre de Formació organitza trobades per a grups parroquials, centres de joves, grups diocesans, grups esportius… sobretot en caps de setmana. Aquest mes de setembre passen també grups i cursos de diferents col·legis d’Alacant a realitzar la seua jornada de presentació i orientació del curs. El pròxim Curs de Renovació Salesiana serà del 4 d’abril al 4 de maig de 2016.

Per a sol·licitar la subscripció al butlletí mensual pot enviar un correu electrònic a
centroformacion.campello@salesianos.edu

També et pot interessar …