1 septiembre 2015

El nou curs per a les escoles salesianes d’Andalusia, Extremadura i Canàries va començar el passat 31 d’agost a la Casa Juan XXIII de Sanlúcar la Mayor (Sevilla) amb la celebració de la I Trobada General de Directors i Coordinadors de Pastoral.

Aquesta jornada, que tenia com a objectius fomentar la trobada, valorar i prendre consciència de l’avanç en equip i el compartir les metes, línies d’acció, estratègies i recursos per al curs 2015-16, va comptar amb la presència de l’Inspector Cristóbal López i el Delegat de Pastoral Francisco José Pérez al costat d’un centenar de participants, tots reunits sota el lema “Junts bastint l’Escola Salesiana del Segle XXI".

Després de la presentació de l’objectiu inspectorial i la programació de l’ambienti Escoles per al curs entrant es va treballar en equip sobre l’Escola salesiana 2020 amb la qüestió “què distingeix i defineix a l’Escola Salesiana del segle XXI?" Durant la tarda va tenir lloc la presentació del Procés d’actualització Educatiu-Pastoral i la posada en comú dels elements estratègics i acords sobre criteris d’actuació.

La trobada va finalitzar amb la tradicional celebració de l’enviament després d’una jornada que, en paraules del coordinador Joaquín J. Martín, va servir per "compartir i acordar, també entre tots, el Projecte comú com a Escoles de la Inspectoria per a aquest curs i, mirant una mica més enllà en el temps, per anar albirant horitzons de futur a mitjà termini”.

 

També et pot interessar …