29 julio 2015

El Club infantil és una activitat pastoral que es desenvolupa el la casa salesiana de Jaén durant el juliol i compta amb un centenar de participants i 25 animadors i preanimadors. Ací els xavals d’entre 8 i 15 anys viuen durant aquest mes una experiència pastoral salesiana, amb activitats oratorianes, treball en equip, capbussades en la piscina i excursions, tot en clau salesiana.


Els vuit grups que componen el club infantil, inclosos els xics de l’escola d’estiu de la Fundació, i els dos grups d’animadors van participar en la festa final amenitzant la vetlada a la comunitat parroquial i a tot el barri, recordant el Bicentenari del naixement de Don Bosco.


Actualment, la festa s’ha convertit en un reeixit esdeveniment anual esperat per la comunitat parroquial, igual que la revetlla de Maria Auxiliadora.


Ara toca esperar al 3 d’agost, quan 70 xics i xiques se’n aniran al Campobosco de Córdoba, a realitzar les colònies d’estiu. Una setmana de convivència en aqueix mitjà natural tan estupend, per a xics i xiques que no tenen recursos per a anar-se’n uns dies de vacances a altres campaments.

 

 

També et pot interessar …