28 julio 2015

El passat dilluns 20 de juliol, va tenir lloc la presentació al públic delCAT08e, el nou monoplaça elèctric que els estudiants de l’ETSEIB MOTORSPORT (UPC) han dissenyat per competir enguany en la FORMULA STUDENT, i per al qual Salesians Sant Vicenç ha fabricat 20 de les seves peces.

La Formula Student és una competició entre estudiants d’universitats de tot el món que promouen l’excel·lència en enginyeria en el marc d’una competició en què els membres de l’equipo dissenyen, construeixen i desenvolupen un petit però potent monoplaça. Aquesta competició, però, no només premia els equips que aconsegueixen podi en les curses, sinó que té establertes diverses disciplines en joc, com ara el disseny, l’anàlisi de costos, la Business Presentation, l’Skidpad, l’acceleració, l’Autocross, l’Endurance i el consum.

En l’elaboració d’aquest monoplaça, l’equip ETSEIB MOTORSPORT, de la Universitat Politècnica de Catalunya, va contactar amb Salesians Sant Vicenç dels Horts per a la fabricació de 20 peces de precisió que configuren els suports de les suspensions del vehicle. Aquesta col·laboració ha portat l’escola a formar part dels patrocinadors oficials de l’equip, que esperem que tant en la competició al circuit de Hockenheim (Alemanya) entre el 27 de juliol i el 2 d’agost, com al Circuit de Catalunya (Montmeló) del 26 al 30 d’agost, obtinguin molt bons resultats.

Dos vídeos de la presentació del CAT08e.
 

 

També et pot interessar …