27 julio 2015

El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de València i Castelló ha publicat, en la seua revista número 29: el projecte "L’Assassí Algebrista", del professor Samuel Cortés, i el relat "El cor de la casualitat", de l’alumna de segon de Batxillerat Maria Baiona. En tots dos casos amb motiu dels premis que van rebre en aquest curs per part d’aquesta institució.

El professor de matemàtiques de Secundària, Samuel Cortés, va obtenir el primer premi de l’IV Certamen de recerca pedagògica i experiències didàctiques del Col·legi de Doctors i Llicenciats (C.D.L) de València i Castelló. Per la seua banda, l’alumna Maria Baiona va rebre el primer premi del XIX Certamen Literari de Relat Breu.

El lliurament d’ambdues distincions va tenir lloc en un acte en el mateix Col·legi de Doctors i Llicenciats de València. Els premis els va lliurar María Jesús Recio Sánchez (Degana de el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de València i Castelló), acompanyada per l’escriptora María Echevarría.

Enhorabona de nou als dos pel vostre gran treball i èxit! L’accés a la revista en el següent enllaç: 

També et pot interessar …