24 julio 2015


La Fundació Juan-Perán Pikolinos manté el seu acord de col·laboració amb l’Associació alacantina Vínculos Infantiles en la consecució dels seus objectius de resolució de conflictes familiars. Les dues entitats han coincidit en la importància de sumar esforços en la lluita contra el maltractament infantil i de gènere.

Vínculos Infantiles és una associació de caràcter autonòmic amb seu a Alacant que promou el desenvolupament de programes específics per a famílies en situació de conflicte i ruptura familiar, així com la promoció del voluntariat social i educatiu. La Fundació Pikolinos ha valorat de forma especial la labor d’aquesta associació en matèria de protecció al menor i a la dona que han sigut víctimes de qualsevol tipus de maltractament.


En l’actualitat Vínculos Infantiles té en marxa quatre programes: Menors Víctimes, que pretén oferir suport i orientació psicosocial i educativa als fills de dones que pateixen o han patit violència per part de les seues parelles; Tallers d’habilitats socials per a xiquets i adolescents, que els permeten adquirir una sèrie d’eines per a facilitar la seua interacció social i familiar, potenciant la seua autoestima; el Programa Noves Famílies, que inclou tallers d’habilitats parentals per a pares o mares separats; i un programa específic dedicat a la dona que pretén crear un espai de desenvolupament personal per a les dones objecte de violència de gènere, per a treballar la seua recuperació personal i la seua autonomia.

També et pot interessar …