21 julio 2015

La Companyia de Teatre de la Asociación Juvenil Carabela de Huelva comença els preparatius per a interpretar el Musical Frozen dins de Gira Espanya per la Infància.
 
A la Plaça de las Monjas de Huelva, una tarda calorosa de juliol i davant del monument de Cristòfor Colom, membres de la Companyia de Teatre de la Asociación Juvenil Carabela i de la Asociación Infancia, Cultura y Educación, van immortalitzar el moment amb el que s’iniciava una nova col·laboració amb el projecte Gira Espanya per la Infància. 
 
Durant cinc mesos, la Companyia de Teatre recorreràr diverses ciutats espanyoles amb el musical Frozen, amb la finalitat de sensibilitzar la ciutadania sobre el greu problema de la pobresa infantil.
 
Després de l’estiu es donaran a conèixer les dates i ciutats on el Musical va a fer escala, encara que amb tota certesa, s’estrenarà a Huelva al mes de desembre i tancarà la Gira a Madrid a finals d’abril de 2016.
 
La Companyia de Teatre de la Asociación Juvenil Carabela, que acaba de complir el seu XXVè aniversari, va representar el Musical Tarzan al Congrés Internacional Infància en Contextos de Risc que es va celebrar del 20 al 22 de novembre de l’any passat a Huelva, amb motiu del XXVè aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant.
 
 

També et pot interessar …