21 julio 2015


Durant el cap de setmana passat a Barcelona es va celebrar el campionat d’Espanya de Natació Junior i Absolut. L’alumne del nostre centre Joaquín Antón Fernández de 1º de batxillerat va acudir amb el Club Natació Il·licità a aquesta competició tan important.

Els resultats van ser excel·lents, destacant la tercera posició i medalla de bronze en la prova de 100 metres papallona junior i una cinquena posició en els cinquanta metres lliures. Aquestes dues posicions li permeten accedir a la condició d’esportista d’elit per al pròxim any. També va participar en altres tres proves amb resultats també molt bons per eixemple la posició 11 en 100 esquena junior i sobretot el resultat de 50 papallona on va batre de nou el rècord de la comunitat Valenciana per a 17 anys amb un temps de 25:01 i quedant en cinquena posició en la final B de la categoria d’absoluts.

Podem resumir aquests resultats com molt excel·lents, perquè li permeten estar entre l’elit d’esport de natació en la seua edat a Espanya.

El cap de setmana vinent se celebren a Alacant les proves del campionat autonòmic de natació absolut i junior, al que també asisitirá amb els deures fets i amb una oportunitat per a tornar a destacar davant la seua publique.

Enhorabona al seu entrenador Yuriy Bulat i especialment al nadador, Joaquín Antón, per saber compaginar tan ben estudis i esport d’alt nivell.

En aquest enllaç podeu veure el vídeo del seu final de 100 papallona:https://www.youtube.com/watch?v=OFZ2ZzCB46g

També et pot interessar …