20 julio 2015


Si compres per Internet, Wapsi.org és la forma més fàcil de col·laborar amb l’ONG que tries sense que a tu et coste diners. Hi ha més de 240 tendes entre elles FNAC, Decathlon, Groupalia. El mecanisme és molt senzill. L’usuari compra al preu de sempre en la seua tenda habitual, Wapsi.org rep un percentatge de les vendes i ho destina a l’ONG seleccionada.

Wapsi.org aposta per la col·laboració entre els compradors, les ONG i les empreses per a generar valor social. La participació en Wapsi.org és totalment gratuïta per a les ONG, associacions i fundacions que decideixen lliurement a quines activitats destinen els fons.Totes les entitats són associacions declarades d’utilitat pública o fundacions.

La transparència i el rigor són valors indispensables en Wapsi.org, que rendeix comptes a les ONG trimestralment. Totes les aportacions que Wapsi.org rep de les tendes i transfereix a les ONG estan auditades per Marca Cardinal Auditors.

El client pot comprar en la seua tenda habitual passant primer per Wapsi.org. Una vegada ací, es tria la tenda, se selecciona una ONG a la qual destinar la teua aportació i es realitza la compra normalment en el lloc web de la tenda. Quan  es compra a través de Wapsi.org, es destina el 75% de la comissió a l’ONG que tu tries. Si es compra el mateix producte en la mateixa tenda sense passar abans per Wapsi.org, el producte costa el mateix, però no s’afegirà valor social a la compra.

També et pot interessar …