17 julio 2015

Algunes d’aquestes formacions, com es pot veure a continuació, s’han fet conjuntament amb d’altres entitats com Maristes i Escolapis, amb l’objectiu de compartir sinèrgies.

Formacions realitzades: Introducció als Primers Auxilis a les escoles de Monzón i Sabadell; en col·laboració amb PREVINT; VIè Curs de Seguretat als Laboratoris, en col·laboració amb Maristes Hermitage (veieu foto dels participants); VIè Curs Bàsic de Prevenció de Riscos Laborals, en col·laboració amb Escola Pia de Catalunya i – Prevenció per a Talleristes a la PES de Mataró.

De cara al curs vinent ja s’està preparant la nova oferta formativa, entre la que es vol incloure un nou curs bàsic de 30h en Seguretat de Màquines i diverses sessions per a capacitar en l’ús d’Aparells Desfibril·ladors.
 
A les pàgines de Prevenció de la intranet corporativa (http://sprl.salesians.cat) podreu informar-vos d’aquesta oferta i dels cursos sobre seguretat i salut que ofereixen altres entitats i atendre les peticions de formació a mida que ens les sol·licitin els responsables dels diferents centres de treball.

També et pot interessar …