17 julio 2015

L’alumna salesiana d’Alacant, aleví del club Montemar, Judith Perelló, va guanyar el torneig TTK disputat a Castelló amb el que es classifica matemàticament al Torneig nacional que es disputa a final d’any.

Recentment Judith Perelló va disputar un altre torneig del circuit TTK a Almeria. La jove tennista del Club Atlètic Montemar ha aconseguit ser subcampiona. Va perdre la final contra Silvia Vargas per 7-6, 7-5. Va ser un disputat partit, en el qual en els dos sets va tenir l’oportunitat de tancar-ho amb 5-3 al seu favor. Aquesta és la tercera final del circuit que aconsegueix la jove tennista enguany, en les dos anteriors Madrid i Castelló va aconseguir el triomf.

Els pròxims reptes per a l’alacantina Judith Perelló són el Marca Promeses en el Montemar, un torneig que es juga en una categoria superior a la seua; després anirà a jugar tornejos de Tennis Europe (ET) a Bulgària, i ja a l’agost jugarà dos més a Barcelona i a Benidorm.